زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

دستگیری یک دیپلمات آمریکایی به اتهام فروش گذرنامه در ترکیه

ترکیه یک دیپلمات آمریکایی را به اتهام فروش گذرنامه به شهروندان سوریه دستگیر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر پلیس ترکیه روز چهارشنبه اعلام کرد ماه گذشته یک دیپلمات آمریکایی را به دلیل فروختن گذرنامه‌اش به یک شهروند سوریه دستگیر کرده است.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»  پلیس استانبول اعلام کرد که این دیپلمات آمریکایی با نام اختصاری «D.J.K» را که در سفارت ایالات متحده در بیروت شاغل بود شناسایی کردند.

پلیس استانبول گفت که تصاویر ویدئویی از مبادله لباس این دیپلمات آمریکایی  با یک سوری در فرودگاه استانبول قبل از تحویل گذرنامه دیپلماتیک به او حکایت دارد .این شهروند سوری در بخش کنترل گذرنامه شناسایی شده بود.

در بیانیه پلیس آمده است که این دیپلمات در حالیکه  ۱۰۰۰۰ دلار در یک پاکت با خود حمل می‌کرد، دستگیر شد و همچنان در بازداشت به سر می‌برد. وزارت امور خارجه ایالات متحده تاکنون در این زمینه واکنشی نشان نداده است.

روابط بین ترکیه و ایالات متحده در سال‌های اخیر به دلایل مختلف دچار تنش شده است. ترکیه چندی پیش هم یکی از کارکنان مقر دیپلماتیک آمریکا درترکیه را به ارتباط با کودتای نافرجام ۲۰۱۶ متهم و بازداشت کرد. خرید سامانه موشکی اس‌۴۰۰ سوریه یکی از دیگر حوزه‌های تنش در روابط آنکارا و واشنگتن است.

خبرگزاری «آناتولی» نیز در این رابطه گزارش داد که پلیس فرودگاه به یک مسافر سوری که  از استانبول قصد پرواز با آلمان را داشت مشکوک شد و در بازپرسی از وی و کنترل دوربین‌های امنیتی مشخص شدکه دیپلمات آمریکایی گذرنامه خود را به او داده  بود و این دو  لباس‌هایشان را باهم عوض کرده بودند. 

به گزارش آناتولی، دیپلمات آمریکایی به بازداشتگاه منتقل شده ولی مسافر سوری به طور مشروط آزاد شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار